U16 Pigerne i ærgerligt nederlag i sæsonpremieren 🙁

image
Kenneth “Røde” Olsen
18. april 2021 kl. 06:56
Endelig kom vi igang med årets første turneringskamp for Sorø Frejas U16 piger og hvilken dag at starte på 🌞

Dagens modstander var idag Herlufsholm. Man kunne godt se, at det var længe siden man virkelig havde været i kamp og at der var noget rust der skulle bankes af, og som kampen skred frem i 1 halvleg blev der skabt lidt for mange chancer til HG som dog ikke formåede at udnytte disse, men dertil skal det siges, at Sorø Freja kæmpede sig mere og mere ind i kampen og fik skabt chancer. I en omstilling hvor vi ikke lige var klar blev det desværre HG der kom først på tavlen med scoring til 0-1
😞
I pausen fik vi alle talt om, at det gik den rigtige vej og man ikke måtte miste troen på, at det kunne lade sig gøre. 2 halvleg blev sat igang og her kom Sorø Freja frem til endnu flere chancer og med et flot gennemspil lykkedes det at få udlignet til 1-1👍. Herefter bølgede kampen frem og tilbage men desværre gik det ikke som håbet og så fik HG scoret til 1-2 som os blev kampen resultat.

Men set over hele kampen kunne den have gået begge veje og idag var det Sorø Freja som træk det korte strå. Der skal ydermere lyde en stor ros til hele holdet for deres fighterindsat og til de 3 spillere som var med fra U15.