05. maj 2021 kl. 07:05
Onsdag d 28/4

I vores 4 tuneringskamp var vi på besøg hos Herfølge..

Og for fjerde kamp i træk, kunne vi konstatere at vi manglede skarphed, skarphed og atter skarphed!..

Vi var uden sammenligning det bedste hold. Herfølge havde i hele kampen 5 afslutninger og score 2 gange (Den ene et rigtig flot mål).

Første halvleg var vi det bedste hold, med masser af løb i dybden og afslutninger. Men bolden ville ikke ind!...

Vi havde alene i anden halvleg mellem 15-18 afslutninger på mål, hvor af 3 havde placeret målmanden, men blev reddet af en forsvarsspiller på stregen.!

Trods et træls nederlag, må man sige at stemningen på vej hjem i bussen var i top.. Vi valgte naturligvis at trøste-spise på McDonalds på vej hjem..🤪