image Kampens spiller for serie 4 i aktion.
05. september 2020 kl. 20:07
Dagens kamp var ovenikøbet topkamp i for det ubesejrede serie 4 hold der nu kan indtage en delt førsteplads i puljen a point med Slagelse IK.
Topkamp i serie 4
Skælskør 1 - 2 Sorø Freja
Dagens kamp var noget af en opgave for det skades- og afbudramte serie 4 hold. Det var dog alligevel et topmotiveret hold der gik på banen idag mod Skælskør og så i en vaske ægte topkamp⚽️
Som kampen tog fart kom der masser af chancer til Skælskør men Sorø-mandskabet holdt nullet. Efter at gutterne fik ro på kom der mere flow i Freja-spillet som endte med et straffespark sat ind af Kasper R og 0-1 til Sorø.
Da 2. Halvleg blev fløjtet igang kom der igen en Freja-chance og via modspillere fik Graver sat bolden i mål - dog indtastet som selvmål af Skælskør-indberetteren der øjnede penge til Bødekassen. 2-0 til Sorø Freja.
Midt i 2. Halvleg fik Skælskør sit reduceringsmål til 2-1 og nu var der ellers pres på Sorø holdet.
Men da dommerens fløjte lød for sidste gang kunne Sorø fejre på velfortjent fighterindsats en snuppe endnu sejr med hjem😁
Super god holdindsats trods svære odds, og vi viste igen hvad sammenhold er. Som træner kan kun være stolt og yderst tilfreds med gutternes indsats😉
Vi forsætter næste gang hjemme mod Team as - ja så skiftes topbrag ud med lokalderby 👌🏼