image Freja drengene jubler efter sejren.
13. september 2020 kl. 18:10
Max point efter fem runder.
3 3 3 3 3 = 15 point ud af 15 mulige 😁

Det er status for Senior 2 i Serie 4 efter søndagens lokalopgør mod Team AS.

Men i dagens kamp på Hahn Park var det ikke til at hvem af de to hold, som var tophold og hvem der var bundhold. For Team AS var absolut ikke kommet til byen for at lægge sig ned, men viste derimod rigtig god energi, der tydeligvis stressede hjemmeholdet.

1. halvleg var meget lige med en lille overvægt af chancer til Team AS og det havde vel ikke været ufortjent hvis gæsterne havde ført med en enkelt pind ved pausen.

Freja-holdet som i de første 45 min. ikke rigtigt kunne få spillet til at køre, fik bedre fat efter pausen, hvor koncentrationen og viljen til at vinde fik en tak op.

Den helt store målchance udeblev dog og så måtte Fredrik Vibe sparke kuglen i kassen fra ca. 35 meters afstand for at få hul på bylden.

Den flotte scoring gav hjemmeholdet noget mere energi og man fornemmede at det kun var et spørgsmål om tid før føringen blev udbygget. Men et dumt gult kort til Freja efter 76. min. for at smide bolden væk, gav gæsterne færten af at de kunne få point med hjem.

Det holdt hårdt, og havde det ikke været for en vågen Heinze og en hjælpsom stolpe, så havde vi nok ikke haft max point.
Men vores 10 hårdt kæmpende spillere reddede undertals-stormen af, inden Horney i overtiden kunne spille Nicklas Christiansen helt fri, og så lukkede han kampen til 2-0.

Tak til Team AS for at ville spille fodbold og møde op med masser af siddende tilskuere.

og Tak til Daniel Tristan Olsen for at hoppe i dommerudrustningen i sidste minut, da den oprindelige dommer blev syg. Godkendt indsats !

3 point mere til kontoen betyder 15 point, en score på 17-2 og en øjeblikkelig 1. første plads kan nydes, mindst en lille uges tid indtil vi på næste søndag besøger bundproppen B. 73-Slagelse .