Michael Nordkvist
15. august 2020 kl. 19:57
Emrah scorede på straffe i overtiden.

Sorø Freja - Ejby IF Fodbold 3-1 (1-1)

04. min. 1-0 Nicholas Nolan (ass. Vad)
28. min. 1-1 Ejby
90+1 min. 2-1 Emrah Dursun (straffe)
90+4 min. 3-1 Nicholas Nolan (ass. Kasper R)
Gule kort:
60. min. Simon Bakkegaard
78. min. Ejby
90. min. Ejby
Det holdt hårdt før de 3 point var i hus i dagens premierekamp mod Ejby IF.
Trods en gudestart med en Nolan-kasse allerede efter 4 minutter, skulle vi så grueligt meget igennem, før drengene i de hvide trøjer kunne strække armene i vejret og juble over sejren i den udlidelige varme på kunstbanen.
De første 20 minutter af kampen var  hjemmeholdet klart det mest aggressive hold, men da vi inden for 2 minutter midt i halvlegen blev snydt for klokkeklart straffespark plus en skade til Peter Bjørnestad samtidig med at Julian Kay måtte forlade banen med sygdom, begyndte drt hele at smuldre. Ejby kom meget bedre med i kampen og fik kort tid efter udlignet til 1-1, da en spiller fik frit løb mod målet, hvor han let kunne lobbe bolden over Heinze.
Og var det ikke for en godt spillende Heinze havde vi været bagud ved pausen.
I anden halvleg, fik vi oven i købet en skade mere til Tander, mens MK måtte udgå, helt tappet for energi.
Ejby havde et par store chancer for at afgøre kampen, vi blev snydt for endnu et straffespark, inden Emrah i overtiden fik losset et korrekt dømt straffe stensikkert ind til 2-1 i dommerens tillægstid.
Nu satsede Ejby hele butikken i håbet om en udligning, men en kikset aflevering, gav en kontra til Kasper Rasmussen, der uden betænkningstid fandt en fri Nolano foran mål, og så stod den 3-1.
Tre point til Freja i præmieren var målet, så må det polerede spil komme senere....

Vigtigst var det at begge angribere fra start 11-‘egen kom på tavlen i første kamp.