image Klar til kamp 💪🏻
Kasper Deichmann
05. maj 2021 kl. 06:53
Vi var en søndagstur i Køge for at møde Køge BK. Et hold som vi tidligere har erfaring med er et fysisk og klogt spillende hold. Det var lige præcist det hold vi mødte og jeg tror alligevel at det kom lidt bag på os, at de var så stærke og de gjorde det ikke sværere end det var.

Vi kommer bagud 2-0 i 1. Halvleg hvor vi selv er uheldige med ikke at få den i kassen med 2 brændte chancer - en på stolpen og en der går lige forbi mål.

I pausen snakker vi om, at vi skal ud i 2. Halvleg og vise, at vi vil vinde og spille med. Det lykkes til dels og vi reducere til 2-1. Desværre scorer Køge BK efter 80 min til 3-1 og det ser herefter svært ud. Vi får scoret på straffe i overtiden, men det er desværre ikke nok.

3-2 Nederlag mod Køge BK er 👎🏼, det var her vi skulle have tanket flere point til kontoen og trukket os mod toppen af rækken.